Anette Zacho Laursen, terapeut & coach

Vi vil alle vores unge mennesker det bedste, men ind i mellem er tiden knap, eller vi ved simpelthen ikke, hvad vi skal gøre, altid er forsøgt, og det kan se håbløst ud, men der er altid HÅB, og det er vigtigt at tuer tage de gode snakke med ens barn også om de ting, der er svært “name the devil”.

I de unge år drejer verden sig mest om mig, mig, mig.
Empati er nemlig en pandelapsfunktion som først er færdigudviklet omkring 25-årsalderen.

Men vi forældre kan skubbe på og give de unges empati et nøk opad.

Kom og høre mit foredrag d. 16. marts kl. 19-21 på Nykøbing Falster bibliotek, hvor jeg taler om, hvordan vi som forældre kan støtte op om og hjælpe de unge med at mestre livet, der er lagt op til et foredrag med både fagligt indhold og indsigt i, hvad der kan gøres i dagligdagen.  

25 kr. pr. billet og tilmelding nødvendigt på guldbib.dk

Har du spørgsmål eller vil booke en af mine foredrag kontakt mig på info@a-zacho.dk 

Ung og svært ved at finde ud af eget forhold til mad. Spiseforstyrrelser har mange navne men fælles er, at det er en strategi i forhold til at håndtere noget i livet, der er svært.

Det kan være noget følelsesmæssigt, en svær situation, lavt selvværd, når de flytter “håndteringen over i og tabe sig”. Ofte handler det slet ikke om mad men udfordringer i livet, de selv tror, de skal klare, og derfor siger de det ikke højt, og så er det svært at hjælpe både for lærerne i skolen, venner og forældre. 

At komme ud af en spiseforstyrrelse er lettere jo yngre man er men også jo kortere tid. Tidligere startede behandlingen ofte først, når de var fyldt 18 – 20 år, i dag ser vi også børn omkring 11 – 13 års alderen. Hvis behandlingen først starter efter de er fyldt 18 år giver det nogle andre udfordringer, da de unge nu er myndige og forældrene kan ikke tvinge dem i behandling, og det giver mange udfordringer, afmagt og frustrationer i familierne og kan være skadeligt for relation barn og forældre i mellem. 

Tit kan spiseforstyrrelsen ikke ses. Det første skridt til at komme ud af en spiseforstyrrelse, det er at fortælle det til et andet menneske, det kan være en lærer, forældre, ven eller veninde. Der er ALTID HÅB. 

Jeg holder foredrag om, hvordan det er at være rådgiver i de svære samtaler med unge, der har udfordringer med mad og selvskade. Det er et foredrag med fagligt indhold, men også mine erfaringer fra de mange samtaler krypteret, men altid med HÅB for at komme ud af  spiseforstyrrelsen og selvskade. 

Kontakt mig for spørgsmål og booking af en af mine foredrag på info@a-zacho.dk

Har du behov for en samtale for at stå stærkere som forældre i din relation til dit barn og ønsker værktøjer til at kunne håndtere forskellige situationer, tilbyder jeg individuelle samtaler med fokus på dit behov. Pris 650 kr. for 50 min. eller 3 x 50 min. for 1500 kr. 

Kontakt mig for en afklarende samtale inden vores første møde. 

Kontakt: info@a-zacho.dk eller sms på mobil 51541674. SVAR INDENFOR 24 TIMER.