Jeg hedder Anette Zacho Laursen, og jeg brænder for at hjælpe børn, unge og deres familier med udfordringer i livet. Vi har alle en masse fantastiske færdigheder og ønsker at få et godt liv. Vi påvirkes dog af de omgivelser og sociale sammenhænge vi er i, og hvis livet giver udfordringer, kan det ind i mellem betyde manglende overskud, både fysisk og psykisk.

I mine samtaler rummer jeg både det lette, det svære og det sjove.  Det er vigtigt for mig, at møde mennesker hvor de er, og derved skabe et fortroligt rum til en god udvikling.

Jeg har altid arbejdet med mennesker i kritiske situationer og har undervisningserfaring og holdt mange foredrag, så jeg er vant til både at motivere og inspirere samt hjælpe med at holde fokus, når mennesker har det skidt. Jeg ved, at jeg kan hjælpe, når det ser allermest håbløst ud, så man igen tør tro på fremtiden og at man kan mestre livet igen. 

Usikkerhed, lavt selvværd, det at være langt væk fra egen identitet og føle man ikke slår til, er mange af de ting som børn og unge slås med både over for sig selv og egne omgivelser. 

Vi pleaser og vil gerne mestre det næsten umulige, og ofte er vores fundament ikke stærk nok, hvis der kommer blæsevejr eller bump på livets landevej, og så er der brug for støtte og for at kunne sætte ord på de svære ting.

Det første skridt ER at fortælle det til en anden, det kan være en forældre, en klassekammerat, en ven, noget familie eller en klasselærer. Derefter kommer jeg ind i billedet, hvor vi tager en samtale om, hvordan jeg bedste kan guide og hjælpe til bedre trivsel. 

Mine fokusområder er angst, skolevægring, ensomhed og selvskade. 

Jeg er kognitiv terapeut, mentor, coach og læser på 3. år til NLP psykoterapeut.

Jeg er instruktør i mindfulness – skovbadning, og børne stress vejleder. Endvidere er jeg frivillig rådgiver og mindfulness instruktør i Foreningen Spiseforstyrrelse og Selvskade, underviser i angst og depression under Folkesundhed, samt konsulent i ungdomsskolen og lærer vikar på Blæseborgskole i Lolland kommune.

Privat bor jeg i Nykøbing Falster sammen med Erik og vores tre teenager.

I fritiden kan jeg lide at lave yoga, cykle og går gerne en tur i skoven, hvor jeg er meget inspireret af “Skovbadning” (være tilstede i nuet).

Velkommen at kontakte mig på sms mobil 51541674 eller e-mail info@a-zacho.dk

SVARER INDENFOR 24 TIMER

  • The women with the mission – alle har ret til et værdigt liv, og det handler om, at du har værdi som menneske.