Vi gør det alle så godt vi kan, og du kan klare rigtig mange ting selv, men ind i mellem sker det, at der er noget du skal hjælp til, fordi du er ung og først nu er ved at lære om livet.

Første skridt til at få det bedre er, at fortælle en anden, hvordan du har det. Det kan være til en lærer, en forælder, eller en anden voksen, der herefter kontakter mig.

Kan du nikke genkendende til nogle af nedenstående områder, som f.eks:

Har du ikke længere lyst til at gå ud med vennerne, undgår du sociale arrangementer, er du trist uden at du ved hvorfor, har du ikke lyst til at gå i skole, bliver du hjemme fra skole, eller mangler du at kunne koncentrere dig i skolen.

Så kan det hjælpe dig at tale med mig.

Intet er for stort eller småt til, at du kan blive set, mødt og forstået i, hvordan det er at være netop dig med alle dine fantastiske egenskaber.  Jeg vil rigtig gerne hjælp dig med at rumme det svære, så du får sat ord på det og får indsigt i, hvordan du kan tackle de svære følelser og de mange tanker, så du igen kan ses med vennerne og finde glæde ved livet. 

Book en 1:1 ungecoaching hos mig, hvor jeg hjælper dig med de svære følelser og mange tanker der kan udfordre dig i hverdagen. 

Jeg har særligt fokus på angst, skolevægring, ensomhed og selvskade, men du er velkommen uanset hvad.

Pris 650 kr. per samtale eller book 3 samtaler for 1500  kr. inkl. en indledende samtale for at afstemme forventninger. 

Hver samtale er på 50 minutter, og kan både være ved fremmøde, online og “walk N talk”.