Ungecoaching

Vi gør det alle, så godt vi kan, og du kan klare rigtig mange ting selv, men ind i mellem er der ting, du ikke kan klare selv, og der er også ting, du ikke skal klare selv, fordi du er ung og først ved at lære om livet.

Du er ung og kender ikke alle muligheder for at tackle livet, og de udfordringer der følger med. 

Første skridt til at få det bedre er at fortælle det til en anden, hvordan du har det, det kan være til en lærer, ven/veninde eller en forælder, der så f.eks. kan kontakte en ungecoach, og via samtale kan du få værktøjer til at forstå, hvordan du kan få en gladere hverdag igen. 

Har du ikke længere lyst til at gå ud med vennerne og undgår du sociale arrangementer, er du trist uden at du ved hvorfor, har du ikke lyst til at gå i skole og har mange dage, hvor du bliver hjemme fra skole, manglende koncentration i skolen ….. 

Kan du nikke genkendende til sætningerne, så kan det hjælpe at tale med en ungecoach – intet er for stort eller småt til at du kan blive set, mødt og forstået i, hvordan det er at være netop dig med alle dine fantastiske egenskaber, men lige nu har du ondt i livet, og jeg vil rigtig gerne hjælp dig med at rumme det svære, og at du får sat ord på det og får indsigt i, hvordan du kan tackle de svære følelser og mange tanker, så du igen kan ses med vennerne og finde glæde ved livet. 

Der stilles krav til præsentation og perfektionisme, og det har for mange børn og unge udviklet sig til præstations angst, så det vi taler om ved ungecoaching,  det er at blive bevidst om og få frem i lyset, de ressourcer du allerede har, og hvordan du bruger dem bedst, så du står stærkere i dig selv, og netop det med at tro på håbet og se muligheder er en ret vigtigt faktor til fremdrift. 

For hvis der er noget de fleste unge vil, og du sikkert også vil, så er det at klare dig sig, men hvis du ikke har lært, at der er bump på livets landevej, og der er storm vejr,  hvordan du tackler det så er det, at du kan  risikere at vælger mindre hensigtsmæssige strategier i forsøget på at mærke dig selv, og forstå hvem du er. 

Book en 1:1 ungecoaching hos mig, hvor jeg hjælper dig med de svære følelser og mange tanker der udfordre din hverdag. 

Jeg har særligt fokus på ensomhed, angst og selvværd. 

pris 850 kr. pr time eller book en pakke på 3 timer for 2.000 kr. 

hver time er på 55 min. 

Ring til mig eller book online en indledende samtale, hvor vi finder ud af om, der er noget jeg kan hjælpe dig med og om kemien passer.

Mobil 51541674 – Anette. 

Den indledende samtale er gratis. 

Samtalerne kan både være fysisk og online via zoom.