Priser

Studerende 20% rabat.

Coaching

500 kr. for 50 min.

Terapi samtaler

650 kr. for 50 min.

Familie samtaler

850 kr. for 75 min.

Tegneterapi og EFT Tapning

650 kr. for 60 min.

Børn og unge trivselsforløb

8 gange + en indledende samtale + afsluttende samtale hvor forældre deltager i alt 3875 kr.

Stress reducering

“Skovbadning” – minfulness i skoven med meditation og åndedrætsøvelser. Forløb 6 gange fordelt over 6 uger. I alt 3.000 kr.

Sorg forløb

pris 650 kr. for 50 min

Konsulent for skoler og institutioner

hjælper med stressvejledning og kognitiv adfærdsterapi til bedre trivsel af børn og unge. Efter aftale.

Støtteperson § 54

Efter aftale

Oplæg og Workshops

Skoler og daginstitutioner. Bla. “Trivsel og kropsbevidsthed”, “Fællesskad og den gode kammerat”, “Lego Serious Play”, “Styrker og Positiv psykologi”. Resten af 2023 gratis, send en email for at høre om ledige datoer.

Foredrag

“Forældre med teenager”, “Selvskade når monsteret flytter ind”, “Mor hvorfor er du altid så sur”. Efter aftale.

Afbud:

Afbud meldes senest 24 timer før den aftalte tid – derved har jeg evt. mulighed for at tilbyde tiden til en anden. Ved afbud som meldes mindre end 24 timer før aftalt tid, opkræves fuldt honorar. Det gælder også ved sygdom, akut afbud eller udeblivelse.

Tidsbestilling

Du kan bestille ene tid hos mig ved at ringe (der er telefonsvarer) eller sende en sms eller sende en e-mail. Husk du aldrig skal sende personfølsomme oplysninger via e-mail eller sms.

Bestil en tid (krap til formular)

Som Coach og Kognitiv og NLP terapeut hjælper jeg med at være med det svære, flytte fokus og styrke robusthed, når livet gør ondt, og vi er sammen om at være nysgerring på dine styrker og mindset i forhold til at skabe bedre trivsel og glæde i dit liv.

Jeg har specialiseret mig i angst, ensomhed, skolværing, sorg og selvskade, og jeg laver mange trivsel forløb for børn / unge, holder mange familiesamtaler og hjælper igennem sorgen.

Indsigten afhænger af udsigten. Hjælper dig med at kiggeudad i stedet for kun indad, når du vil have mere fokus på dit mindset og gladere jeg.