Forældre foredrag

Vi vil alle vores unge mennesker det bedste, men ind i mellem er tiden knap, eller vi ved simpelthen ikke, hvad vi skal gøre, altid er fosøgt, og det kan se håbløst ud, men der er altid HÅB, og det er vigtigt at tuer tage de gode snakke med ens barn også om de ting, der er svært “name the devil”.

I de unge år dejer verden sig mest om mig, mig, mig.
Empati er nemlig en pandelapsfunktion som først er færdigudviklet omkring 25-årsalderen.

Men vi forældre kan skubbe på og give de unges empati et nøk opad.

Kom og høre med en aften på Nykøbing Falster bibliotek, hvor vi taler om, hvordan vi som forældre kan støtte op om og hjælpe de unge med at mestre livet, der er lagt op til et foredag med både fagligt indhold men også et foredrag, der former sig efter, hvad I har af spørgsmål. 

Dato følger snarest, og ellers spørg gerne. 

85 kr. pr. billet og tilmelding nødvendigt. 

Book på a-zacho.dk/livssamtale

Terapeut og ungecoach Anette Zacho Laursen holder foredrag

https://system.easypractice.net/book/a-zacho-dk

Ung og svært ved at finde ud af eget forhold til mad. Spiseforstyrrelser har mange navne men fælles er, at det er en strategi i forhold til at håndtere noget i livet, der er svært.

Det kan være noget følelsesmæssigt, en svær situation, lavt selvværd, når de flytter “håndteringen over i og tabe sig”. Ofte handler det slet ikke om mad men udfordringer i livet, de selv tror, de skal klare, og derfor siger de det ikke højt, og så er det svært at hjælpe både for lærerne i skolen, venner og forældre. 

At komme ud af en spiseforstyrrelse er lettere jo yngre man er men også jo kortere tid. Dem der starter i behandling er ofte 18 – 20 år. Voksne der udvikler overspisning er ofte i 20 erne. Det giver også udfordringer,  at de unge er over 18 år og jo myndig, så forældre kan ikke tvinge dem i behandling, og det giver mange udfordringer, afmagt og frustrationer i familierne og kan være skadeligt for relation barn og forældre i mellem. 

Tit kan spiseforstyrrelsen ikke ses. Det første skridt til at komme ud af en spiseforstyrrelse, det er at fortælle det til et andet menneske, det kan være en lærer, forældre, ven eller veninde. Der er ALTID HÅB. 

På Nykøbing Falster bibliotek  fortæller jeg, hvordan det er at være rådgiver i de svære samtaler med unge, der har udfordringer med mad og selvskade. Det er et fordrag med fagligt indhold, men også mine erfaringer fra de mange samtaler krypteret, og hvad I har af spørgsmål. 

Dato følger snarest, og ellers spørg gerne. 

85 kr. pr. billet og tilmelding nødvendig

Book på a-zacho.dk/livssamtale

Terapeut og ungecoach Anette Zacho Laursen. 

https://system.easypractice.net/book/a-zacho-d