Trivselsforløb

Trivselsforløb – over 2 mdr.

Et samtale forløb der er lavet som en pakke, hvor alle tiderne om muligt er aftalt ved starten af forløbet, så der er en vis grad af forusigelighed i de emner, vi kommer at tale om dog selvfølgelig med tilpasning, hvis der er nogle emner, der fylder mere for dig end andet. 

Individulle samtaler, konkrete nye handle mønstre vi prøver af sammen, værktøjer til at stå stærkere i dig selv og få mere trivsel, balance og glæde i livet, samt en afsluttende samtale hvor dine forældre er med, så de får indsigt i og værktøjer til at støtte op om dig til dit nye mindset. 

Inkl. i pakken der koster 4500 kr. plus moms. 

1 gratis afklarende samtale

8 samtaler af 45 min varighed (der vil være en gang hvor vi kører to samtaler sammen, da vi skal ud og prøve nye mønstre i forhold til at tuer gøre noget, der normalt kan være en barriere omkring feks. spørge en fremmede om vej, gå tilbage til butikken hvis fået forkert pris og bede om penge tilbage mv. – det aftales individuelt, hvad der skal være den lille udfordring for dig. Og vi følges selvfølgelig ad. 

1 samtaler med dig og dine forældre, hvor dine forældre får indsigt i og værkstøjer til, hvordan de støtter op om dig.

Formål: Styrke dine  bevidsthed om sociale kompetencer, relationer og selvværd. Forstå hvad tankemylder er, og lær hvordan du flytter fokus til det, der reelt kan ske. Skab mere glæde i hverdagen ved at styrke troen på dig selv og få mere tillid til andre. Der er både korte oplæg, øvelser, refleksion og gode værktøjer til noget, der kan bruges nu og senere i livet.

Øvelserne vil være vejrtræknings øvelser. 

Vi har både samtale indenfor, men vi går også en tur langs vandet og i skoven. Hvis der skal særligt fodtøj / overtøj til turen aftales det på forhånd.