Du ikke altid brug for en entreprenør For DIY Home forbedringer

Omkostningerne ved at få reparationer eller hjem forbedring gjort af licenserede entreprenører er kendt for at være høj, men ofte nødvendigt, primært fordi de fleste mennesker ikke har evner eller nødvendige udstyr til at gøre en reparation i deres hjem eller komplet forbedringer af sig selv.

Du behøver ikke altid at leje en dyre entreprenør til at gøre et stykke arbejde, selv om. For eksempel, ofte når et strømsvigt opstår, det er intet mere end en blæst sikring. De fleste hjem fuse kasser er placeret i kældre eller garager af boliger. Når du oplever et nedbrud, Sørg for at du kontrollere og skelne mellem blæst sikringer eller smeltende ledninger. Hvis du ansætter en elektriker simpelthen reparere en blæst sikring, vil det koste dig en masse penge (herunder arbejdsomkostninger) for at erstatte sikringen, når du kan gøre det selv for et par dollars.

Du kan kontrollere en sikring ved at placere en arbejdende sikring i åbningen hvor du tror, at sikringen er sprunget. Husk at fjerne sikringen og vende tilbage til sin oprindelige plads i stedet for at forlade sikringen i slot, for at undgå faren for brand og en maler i brande.

Bemærk:

Moderne boliger er udstyret med breakers og når afbryder mislykkes det vil automatisk afspærring af elektricitet. Ændre en breaker ligner skiftende sikringer; de kræver lidt indsats for at erstatte og du normalt instruktioner, når du køber en ny breaker, give dig anvisninger på hvordan man kan ændre det ud. Følg trin nøje når du laver en installation.

Lyskontakter er en anden mindre husstand problem, der nemt kan repareres af dig. De fleste switches sidst i flere år, før et problem opstår, men der er tidspunkter, hvor en reparation er nødvendig. Sørg for at følge instruktionerne, når reparation af switches, og slukke strømforsyningen til at skifte, da arbejder med elektricitet kan være meget farligt.

Det er smart at afskære afbrydere, når du installerer en ny del. Når du fjerner dækslet switch plade, vil du se skruer, der holder boksen kredsløb på plads. Disse skruer skal fjernes så godt. Før du fortsætter processen, du skal bruge en neon tester til at teste kredsløb for afgift. Dette vil hjælpe med at forhindre chok.

Når du ser ledninger inde i boksen outlet, være omhyggelig med at følge installationsvejledningen nøje. Én gang inde i kassen, vil du se to ledninger, en sort og andre røde ledning. Du kan støve ledningerne, hvis nødvendigt. Når du har fundet ledningerne kan du begynde at reparere problemet. Du skal tilslutte den sorte ledning med den “messing terminal” i kredsløbet. De buede ender skal låse uret, før du kan skrue skruerne ind på plads. Følg den samme procedure for andre wiren. Det er bydende nødvendigt at læse vejledningen omhyggeligt, når der beskæftiger sig med elektricitet i dit hjem.

Hjem forbedring er en kreativ rejse og en investering, uanset om du bedre hjems værdi, eller reparation hjem til din Familiesikkerhed. Gøre noget af arbejdet selv vil spare dig en masse penge i det lange løb, i stedet for at betale høje arbejdsomkostninger til en professionel entreprenør.

Derudover, øger reparere eller forbedre dit hjem uundgåeligt dens værdi. Mange mennesker føler sig skræmt ved tanken om at reparere eller remodellering deres hjem selv.

Ved at rydde hindringer af vejen og følgende instruktioner omhyggeligt, vil du spare en masse tid og penge på DIY hjem forbedring, samt have fornyet tillid til dine evner. Entreprenører ønsker at retfærdiggøre deres høje omkostninger til dig ved at gøre du tror, at malerfirma timepris mange af de reparationer eller forbedringer er store job, der kræver kun en professionel touch. Hvis du er interesseret i DIY hjem forbedring, gøre masser af forskning ved at få manualer og bøger fra biblioteket, og du vil vide præcis, hvad arbejdet indebærer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *